program


Fællesbillet til 3 museer

Fællesbillet til 3 museer

Her får du billetten til 3 store museumsoplevelser i Nordsjælland. Du vælger selv transportmiddel, men vi anbefaler du cykler de 27 km og får en stor naturoplevelse med på vejen.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Mandag, 31. Oktober 2022

Her får du billetten til 3 store museumsoplevelser i Nordsjælland. Du vælger selv transportmiddel, men vi anbefaler du cykler de 27 km og får en stor naturoplevelse med på vejen. Prisen dækker entre for 1 voksen til Munkeruphus, Rudolph Tegners Museum og Statuepark og Esrum Kloster. Billetten er gyldig i 48 timer fra indgang på første museum. Gebyr 10 kr pr billet. Billetten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Du kan sagtens nå alle tre museer på én dag!

Tag børnene med, de kan boltre sig på naturlegepladsen på Esrum Kloster og lege den imponerende kunst ind i landskabet ved Rudolph Tegners Museum. På Munkeruphus er der plads til en badetur og store kunstoplevelser for hele familien, både inde og ude.

Tag til Gilleleje med tog eller bil. Inden du sætter i gang, så tag et kig på den livlige fiskerby, her er der liv på havnen hele året og hyggelige butikker og caféer.

Ruten fører jer østover, via Nordkyststien rute 47 forbi Nakkehoved Fyr og videre ud på Strandvejen til Munkeruphus, som er en fredet arkitektonisk perle, der foruden skiftende udstillinger også huser en hyggelig café med havudsigt, en mindre butik med bøger og design samt en vifte af events og oplevelser.

I caféen kan du købe kaffe, kage, is og frokost og i den tilstødende Munkerup Park kan du gå på stranden eller lave bål i et helt særligt shelter med kig til himlen.

Videre går det langs strandvejen og Villingerødvej til Rudolph Tegners Museum. Her er lige dejligt, sommer eller vinter. Helt spektakulært ligger imposante skulpturer drysset rundt i det helt unikke landskab. Du drages næsten ind i bygningen som er skabt til kunstnerens skulpturer. Hvis du er heldig, er der åbnet i det hyggelige traktørsted, som ligger i parken.

Ruten fortsætter sydpå og ved Esrum Sø ligger Esrum Kloster, dagens 3. stop. Sæt god tid af, her er masser at se. Her er både en fast udstilling, flere skiftende udstillinger, en møllecafé, en klosterbutik og så ligger klosteret som indgang til nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Ruten fører nu ind i landet og langs Esrum Kanal ind i Snævret Skov. Her kan du se sporene i landskabet af den oprindelige kanal, som forbandt Esrum Sø med Kattegat. I 1800-tallet var her en livlig trafik med hestetrukne pramme som fragtede brænde fra Gribskov og ud til større fartøjer i Kattegat.

Fremme ved Munkeruphus igen følges samme rute tilbage til Gilleleje.

PÅ PLAKATEN


Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du al den viden, du behøver for at få succes med din helt egen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.