program


Ågabstur med M/S Frederikke på Arresø

Ågabstur med M/S Frederikke på Arresø

Tag med på denne sejltur på Arresø som er noget ganske særligt. Her fortælles historien om Ågabet og hvad der skal ske i fremtiden.
22. juli og 12. august.

Lokale ildsjæle arbejder på at igangsætte et formidlingscenter ved Ågabet, som er selve indsejlingen fra Arresø til kanalen i Fr.Værk.

På denne tur sejler man først ud på Arresø, hvor der fortælles om projektet. Herefter lægger M/S Frederikke til ved "Hønsebroen". Her er der mulighed for at spørge nærmere ind til arbejdet med centret og kigge på ideerne. Har man interesse i dette projekt, er man velkommen til at høre mere om venskabsforeningen på stedet.

Der bliver serveret et måltid mad, der er tilberedt med nogle af søens fisk. Hertil serveres der 1 glas vin og maden fra en lokal fødevareproducent.

Dato: 22.juli kl. 17.30-20.00 samt 12. august kl. 17.30-20.00.

Praktisk information til turen
Ved store børnegrupper er du selv forpligtet til at medbringe redningsveste.

Badning
Det er ikke tilladt at bade i Arresø på grund af vandkvaliteten. Men området byder på mange andre dejlige

Find vej
Hvis du kommer nordfra til Arresødal og M/S Frederikke, vil din GPS gerne lede dig ind af vejen fra Vinderød siden af! Den vej er spærret med en bom. Du skal derfor fortsætte mod Frederiksværk og Hillerød til den store rundkørsel ved MC Donalds med den blå port. Tag vejen rundt i hele rundkørslen og kør ad samme vej du kom fra. Ca. 400 m fremme til højre, er skiltet mod turbåden Frederikke.

PÅ PLAKATEN


Slap af med en overnatning i de skønne omgivelser.

Taste & Run er Danmarks eneste oplevelsesløb, der meningsfuldt kombinerer motion, naturoplevelser, gourmetmad, hygge og sjov.

Køb det nye vandrerkort – betal kun portoen.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: