program


En helt speciel sejltur på Arresø med harmonika og sømands sange

En helt speciel sejltur på Arresø med harmonika og sømands sange

Kom med på eftermiddagstur den 14. juni 15:30 når turbåden M/S Frederikke lægger fra kaj på Danmarks største sø – Arresø.

Kom med på turbåden M/S Frederikke når hun sejler ud på Danmarks største sø.

Turen byder på en dejlig eftermiddagstur ud på Arresø. Som noget helt specielt sejler Jan Ahrensberg med, og sammen kan i alle mand om bord synge med på sømands sange til den skønne harmonika musik.

Oplev den smukke natur der omringer Arresø fra søsiden.

Frederikke kostede kun 1 krone!

Den 26. maj 2012 købte Arresøfarten køber Frederikke for kun 1 krone! Det endte dog, i en sjov historie, med at være endnu billigere. For senere finder dem ombord 1 krone liggende på dækket. Den sjove historie lyder, at dem fra Arresøfarten ikke ved om det var fordi borgmesteren synes de skulle have haft m/s Frederikke gratis, eller fordi det ville have kostet ham mere at bogføre beløbet.

Historien er god og du kan læse meget mere om m/s Frederikke's historie og sejltider der i 1998 blev overtaget af Frederiksværk Turistforening.

Praktisk information

M/S Frederikke starter med at sejle lørdag den 2. maj 2020.
Badning. Det er ikke tilladt at bade i Arresø på grund af vandkvaliteten. Men Nordsjælland byder på nærliggende strande i området
Fiskeri. Det er tilladt at fiske i Arresø og der kan fiskes fra steder der er lovligt offentligt tilgængelige og fra båd. Det kræver lystfiskertegn at fiske i søen. Læs mere om fiskeri i Nordsjælland

PÅ PLAKATEN


Kongernes Nordsjælland - Cykelkort/ Cycle map of North Sealand

Læg julens hektiske dage bag dig, find ro og frirum til at få…

Fjordstien giver cyklister og vandrere mulighed for at foretage en rejse gennem et…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: