program


Entrebilletter - Historier om mødre

Entrebilletter - Historier om mødre

Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster om kunsten, der inspirerer til at spejle sin egen samtid i 500 års kunsthistorie.  Læs mere

Billetpriserne er inkl. 7 kr. gebyr. Gæster u. 18 år har gratis adgang, men skal have en forhåndsbooket billet af hensyn til det samlede antal gæster på museet. Entrébillet giver adgang til de aktuelle særudstillinger 'Historier om mødre' og 'Danh Vo præsenterer' og museets egen kunstsamling.

Bliver man forhindret i at besøge museet med sin bestilte billet, er det vigtigt at melde afbud til info@nivaagaard.dk, så man ikke optager pladsen for andre, der gerne vil besøge museet i en tid med begrænset adgang. I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke.

Åbningstider:
Tirsdag - fredag kl. 11-20
Lørdag - søndag kl. 11-17

Cafe og butik følger museets åbningstider.

Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster om kunsten, der inspirerer til at spejle sin egen samtid i 500 års kunsthistorie.

PÅ PLAKATEN


Solnedgangstur på Arresø er noget ganske særligt. Især når himlen er skyfri og…

Kom med på en fin sejltur fra Arresødal til Auderød Naturhavn hvor vi…

Kom med på eftermiddagstur den 20. juni 15:30 når turbåden M/S Frederikke lægger…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: