program


Guidet tur rundt om Fredensborg Slot

Guidet tur rundt om Fredensborg Slot

Oplev Fredensborg slot med den smukt anlagte Slotspark med den private have, urtehave, orangeri og et væld af spændende historier.
Hver dag fra 1. juli kl. 11.00 og kl. 14.00.

Fredensborg ved Esrum sø er en smuk ramme om kongefamiliens liv, og det har en særstatus blandt de danske slotte, som dronningens mest benyttede residens efter Amalienborg. Frederiks IV byggede det elegante slot og ledte den kongelige jagt, Zar Alexander kørte på cykel i omegnen når Europas Svigerfar samlede slægten i 1880’erne, og Prins Henrik valgte parken som sit sidste hvilested.

Kom på rundvisning rundt om slottet

I år er slottet lukket for besøg, og de populære guidede rundvisninger i slottet og haven var ved at blive aflyst. Men fire rutinerede guider er gået sammen om tilbyde en rundvisning rundt om slottet, og formidle slottets og parkens fascinerende historie. Det foregår i den periode hvor den Reserverede Have er åben - monarkens private have - er åben for besøg.

Hele sommeren kan du to gange om dagen få en rundvisning rundt om Fredensborg Slot. Det elegante barokslot fra 1700-tallet, blev bygget som jagtslot for Frederik den 4, og det har igennem århundrede dannet rammen om mange større officielle statsbesøg og sammenkomster i kongefamilien. Guiderne viser dig havens særlig attraktioner, og tager dig tilbage i historien med historier om kongelige jagter, mystiske skulpturer og den store kongelige familie.

Hvornår & hvordan?

Fra den 1. juli til den 9. august
Start kl. 11 og kl. 14, turen tager omkring 2 timer.
Foran indgangen til slottet ved gitterporten overfor ishuset.
Pris: kr. 100 for voksne og kr. 50 for børn (7-17 år).
NB. Der er et gebyr på 10 kr pr. booking.
Bestil gerne billet i forvejen. Ved større grupper kan man aftale privat rundvisning.

PÅ PLAKATEN


Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster…

Oplev Fredensborg slot med den smukt anlagte Slotspark og et væld af spændende…

En helt særlig oplevelse, hvor litteratur, natur og vandring kombineres.
Den 22.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: