program


Historie på cykel – en lille tår over tørsten?

Historie på cykel – en lille tår over tørsten?

Tag med Industrimuseet Frederiks Værk på cykelturen, der fører os rundt til de gamle "vandingshuller" som Krudtmøllekroen, Krudtuglen, Generalen, Skovlyst og Jernbanehotellet m.fl. Tag med og lyt til de både festlige og undertiden rå historier.

Billettyper


60.00 kr.
Billet

DatoHistorie på cykel- En lille tår over tørsten?

I 1950’erne og 60’erne begyndte Frederiksværk at få vokseværk. På den tid var det almindeligt, ikke mindst for mændene, at søge forlystelser udenfor hjemmet. Byens største ”udskænkningssted” var uden tvivl Tutten på Stålvalseværket.Konerne stod ikke sjældent og ventede uden for porten, mens ægtefællen valgte at blive og drikke en del af pengene op inde på fabrikken efter arbejdstid

De, der havde penge med hjem, spenderede dem gerne på en aften i venners lag, måske på en af byens danse restauranter. En del af de gamle restaurationer ligger stadig på deres vante plads i byen. Nogle af dem har fået nye navne, klientellet er et andet; men de udgør stadig en markant del af bybilledet.

Turen fører os rundt til de gamle vandingshuller så som Krudtmøllekroen, Krudtuglen, Generalen, Skovlyst og Jernbanehotellet m.fl. Tag med og lyt til de både festlige og undertiden rå historier.

Dato: Søndag d. 21. juni 2020 kl. 14-16.30

Mødested: Palæet, Torvet 1, Frederiksværk

Pris pr. deltager: 60 kr.

PÅ PLAKATEN


Kom og vær med til at afprøve en ny kreativ aktivitet. Museet inviterer…

Kom og vær med til at afprøve en ny kreativ aktivitet. Museet inviterer…

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: