program


Hyggelig broderiworkshop for kreative sjæle

Hyggelig broderiworkshop for kreative sjæle

For dig der er interesseret i at lære broderi-sting på en sjov og hyggelig måde, hvor der er fri mulighed for at udfolde sig kreativt.  Læs mere

For dig der er interesseret i at lære broderi-sting på en sjov og hyggelig måde, hvor der er fri mulighed for at udfolde sig kreativt.

Tag gerne noget af dit eget tøj eller et stykke stof med du vil dekorere med et fint eller cool broderi. På workshoppen får du gode ideer til broderi-sting og motiver, der på en moderne måde, giver dig inspiration til at komme i gang med at brodere. Vi lader os selvfølgelig også inspirere af både udstillingen "I dialog med Helsingørtapetet" og af selve Helsingørtapetet, der er udstillet i samme rum som workshoppen foregår. Alle materialer kan købes på workshoppen til rimelige priser.

I dag har broderi fået en renæssance blandt både unge og gamle. Der findes statement broderi og aktivistisk broderi, der i kombination med det æstetisk klassiske udtryk giver stærke budskaber, der kan noget helt særligt. Broderi kan kommunikere og fortælle historier samtidig med, at det også bare er enormt smukt.

Workshoppen afholdes i forbindelse med Bymuseets september-udstilling ”I dialog med Helsingørtapetet”, der viser unik kunsthåndværk i broderi og tekstiltryk. Værkerne er udarbejdet af studerende fra Tekstilformidlingsuddannelsen på UCC Carlsberg, der har ladet sig inspirere af Helsingørtapetet.

Dygtige Ditte Valander afholder denne unikke workshop. Hun er beklædningsdesigner fra Margretheskolen og er nu tekstilformidlingsstuderende på 2. år. Hun brænder for broderi, design og mode og for at formidle glæden ved håndværksfagene til alle aldersgrupper.

Tidspunkt: Søndag d. 13. september kl. 12-14 og kl. 14-16

Målgruppe: Alle kreative sjæle, der har lyst til at lære (flere) broderisting på en sjov og hyggelig måde

Pris: 25 kr. (+10 kr. i billetgebyr) (Der skal bestilles billet, så vi kan overholde afstandskravene i rummet.)

Max deltagerantal er 12 personer pr. workshop. Hvis der ikke bliver udsolgt, kan billetter købes i døren. Følg med på vores Facebookside.

Sted: Helsingør Bymuseum, i udstillingen med Helsingørtapetet. Sct. Anna Gade 36, 3000 Helsingør

Hjemmeside: www.helsingormuseerne.dk
Facebook: https://www.facebook.com/MuseerneHelsingor/

PÅ PLAKATEN


Oplev Fredensborg slot med den smukt anlagte Slotspark og et væld af spændende…

Læg julens hektiske dage bag dig, find ro og frirum til at få…

Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: