program


Munter aften i selskab med Ulf Pilgaard
3

Munter aften i selskab med Ulf Pilgaard

Torsdag den 6. oktober kl. 17.30 – ca. 21.15 kan du komme til 2-retters middag og foredrag med den folkekære Ulf Pilgaard hos Nordsjællands KonferenceCenter, Allerød

Billettyper


495.00 kr.
Billet

DatoMunter aften i selskab med Ulf Pilgaard

Torsdag den 6. oktober kl. 17.30 – ca. 21.15 kan du komme til 2-retters middag og foredrag med den folkekære Ulf Pilgaard hos Nordsjællands KonferenceCenter, Allerød. Foredraget tager udgangspunkt i bogen ”Hellere Halvgammel end Helt Død” og er en livsglad og optimistisk fortælling fra en af dansk kulturlivs helt store profiler, der stadig er nyforelsket og stadig i fuld vigør. Ulf fortæller levende og indsigtsfuldt om venskaber, sorg, sex og lyst, tro, fortrydelser og succeser, humor - og om, en dag, at skulle byde verden farvel.

Det bliver en aften med god mad, latter samt refleksion over det liv, man har levet og ikke mindst om døden. Vi serverer hovedret fra buffet kl. 17.30 med efterfølgende dessert. Drikkevarer kan købes i baren. Fra kl. 19.15 kan I sætte jer godt til rette i vores behagelige sofastole i det smukke auditorium og glæde jer til det højaktuelle foredrag med Ulf Pilgaard - Hellere Halvgammel end Helt Død.

Hele arrangementet koster 495,- inkl. en lækker to-retters menu og foredrag. Vær sikker på en plads og bestil i god tid.

Sted: Nordsjællands KonferenceCenter Gydevang 39-41, 3450 Allerød.

PÅ PLAKATEN


Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks største sø Arresø.
Vi sejler fra…

Tag med på søndagsudflugt på Danmarks største sø Arresø. Få et indblik i kanalens historie og betydning for byen på…

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks største sø Arresø fra Ramløse Havn. Hver…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.