program


Nanna & Christophers køkkenhavekursus
7

Nanna & Christophers køkkenhavekursus

Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du al den viden, du behøver for at få succes med din helt egen køkkenhave.
11., 12. eller 18. marts 2023

Billettyper


850.00 kr.
Billet

Dato

Du kommer godt fra start
Vi mødes i mindre hold til én fantastisk kursusdag spækket med undervisning og sparring om køkkenhaven. Vi starter helt fra bunden, og sammen vil vi sørge for, at du er klar til at etablere din egen køkkenhave, når du tager hjem igen. Vi vil gennemgå alt fra at etablere en køkkenhave, til at så sine frø og passe på dem i løbet af sæsonen. Vi vil også gennemgå, hvad du kan gøre, for at passe rigtig godt på din jord, så den bliver mere frugtbar og levende. Du vil modtage en masse skriftlig materiale elektronisk, både med anbefalinger til materialer samt hvordan du passer specifikke afgrøder. I løbet af dagen sørger vi for fuld økologisk forplejning med vegetarisk mad med grøntsager fra gården.

Har du også ubrugt plads i haven?
Kurset er for dig, som har have, og som drømmer om at komme i gang med at dyrke dine egne økologiske grøntsager - eller dig, som er i gang allerede, men som godt kunne bruge lidt fif og tricks til at få endnu bedre styr på køkkenhaven. Du kan nøjes med et par m2, men du kan også kaste dig ud i det helt store selvforsyningsprojekt. Størrelsen er egentlig underordnet, for teorien bag er det samme - størrelsen på din køkkenhave afhænger af den tid, du vil bruge på køkkenhaven.

Inden du kommer til kursusdagen, så tegn gerne din have op og indtegn, hvor du ønsker din køkkenhave, så vi kan hjælpe dig med at lave en super god haveplan. Placer gerne køkkenhaven i sol med god afstand fra krat og hæk.

En forårsdag på gården
Kurset kommer til at foregå på Foreningen Andelsgaardes gård i Melby, Lerbjerggård, hvor vi selv dyrker en masse forskellige grøntsager. I kan komme til gården med tog, Melby Station ligger kun 5 minutters gang fra gården. Kurset vil foregå i et nybygget drivhus,og vi i kommer til at gå en tur i marken, så tag varmt tøj og praktisk skotøj med.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv endelig til os på nanna-christopher@andelsgaarde.dk.

Pris: 850 kr. inkl. moms

Datoer:
Lørdag d. 11. marts 2023 10.00-15.30
Søndag d. 12. marts 2023 10.00-15.30
Lørdag d. 18. marts 2023 10.00-15.30


Adresse: Melbyvej 129, 3370 Melby

LINKS
Facebook
Instagram

PÅ PLAKATEN


Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du al den viden, du behøver for at få succes med din helt egen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.