program


Nanna & Christophers køkkenhavekursus
2

Nanna & Christophers køkkenhavekursus

Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du alle de materialer og al den viden, du behøver for at få succes med din helt egen køkkenhave.
5. og 6. marts 2022

Billettyper


1,850.00 kr.
Billet

Dato
Nanna & Christophers køkkenhavekursus

Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du alle de materialer og al den viden, du behøver for at få succes med din helt egen køkkenhave.

Du kommer godt fra start
Vi mødes i mindre hold til én fantastisk kursusdag spækket med undervisning og sparring om køkkenhaven. Vi starter helt fra bunden, og sammen vil vi sørge for, at du er klar til at etablere din egen køkkenhave, når du tager hjem igen. Vi har sørget for alle materialer til at komme godt fra start: Med i prisen får du en færdig pakke med frø og læggemateriale til 20 forskellige økologiske afgrøder. Du får også de mest nødvendige materialer til at passe på din køkkenhave igennem sæsonen. Derudover får du skriftligt materiale med hjem, hvor vi udførligt har beskrevet, hvordan du etablerer, passer og høster alle afgrøderne gennem sæsonen, og gode råd til, hvordan du bedst passer på din jord. På kursusdagen er der fuld forplejning med ultra-lokal, vegetarisk mad fra Torup Spisehus, kaffe og kage.

Vi hjælper dig løbende
I løbet af sæsonen har vi indlagt tre online spørgetimer, så du løbende kan få svar på dine spørgsmål og udfordringer med køkkenhaven.

Har du også ubrugt plads i haven?
Kurset er for dig, som har have, og som drømmer om at komme i gang med at dyrke dine egne økologiske grøntsager - eller dig, som er i gang allerede, men som gerne vil have en samlet pakke med materialer samt gode råd og undervisning fra os. Vi anbefaler, at du har 20 m2, som du kan tage i brug til køkkenhaven, men du kan sagtens klare dig med mindre - eller mere. Inden du kommer til kursusdagen, så tegn gerne din have op og indtegn, hvor du ønsker din køkkenhave, så vi kan hjælpe dig med at lave en super god haveplan. Placer gerne køkkenhaven i sol med god afstand fra krat og hæk.

En forårsdag på gården
Kurset kommer til at foregå på Foreningen Andelsgaardes gård i Melby, Lerbjerggård, hvor vi selv dyrker en masse forskellige grøntsager. I kan komme til gården med tog, Melby Station ligger kun 5 minutters gang fra gården. Kurset vil foregå i et nybygget drivhus - tag evt. en varm trøje på. Vi kommer til at gå en tur i marken, så tag endelig lidt praktisk skotøj med.

Husk en stor pose eller kasse at transportere dine materialer med hjem. Dem får du udleveret ved kursusdagens start og fylder en del. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv endelig til os på nanna-christopher@andelsgaarde.dk

Materialeliste
   •  Et dagskursus på Lerbjerggård med Nanna og Christopher
   •  Økologiske, biodynamiske frø af persille, morgenfrue, broccoli, grønkål, palmekål, rucola, red giant, salat, ærter, grønne bønner, squash, græskar, forårsløg, gulerødder, rødbeder, hestebønner, majs og spinat (med forbehold for mindre ændringer)
   •  Økologiske sætteløg og læggekartofler
   •  Økologisk såjord
   •  Spirebakker
   •  Insektnet
   •  Fiberdug
   •  Skriftligt materiale om etablering, pasning og høst af afgrøder samt gode råd om, hvordan du passer på din jord
   •  Vegetarisk frokost fra Torup Spisehus samt kaffe og kage
   •  3 online spørgetimer løbende gennem sæsonen

Pris: 1850 kr. inkl. moms

Datoer:
Lørdag d. 5. marts 10.00-15.30
Søndag d. 6. marts 10.00-15.30

Adresse: Melbyvej 129, 3370 Melby
Mail: nanna-christopher@andelsgaarde.dk<

LINKS
Facebook
Instagram

PÅ PLAKATEN


Køb det nye vandrerkort – betal kun portoen.

Både kortene og bogen er trykt på vandafvisende papir og i samme format. Bogen er forsynet med fast ryg og…

Slap af med en overnatning i de skønne omgivelser.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: