program


Paolo Russo
2

Paolo Russo

Ved aftenens koncert får Lynæs Kirke fornemt besøg af den International anerkendte Italienske musiker Paolo Russo, og hans trio Overland.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 30. Juni 2022 19:00

PAOLO RUSSO TRIO- OVERLAND

Ved aftenens koncert får Lynæs Kirke fornemt besøg af den International anerkendte Italienske musiker Paolo Russo, og hans trio Overland.

Alle kompositioner og arrangementer er Paolo Russos, hvis musikalske DNA er præget af hans opvækst i Italien, årene i Danmark og de mange rejser rundt i verden - ikke mindst til Sydamerika og især Argentina. Albummet er en medrivende musikalsk rejse, som bevæger sig fra klare nordiske stemninger, til rige middelhavsaromaer og synkoperede Sydamerikanske rytmer. En atmosfære, som gennemsyres af det drømmende og melankoliske til det pirrende og engagerende.

Gå ikke glip at denne eksklusive mulighed for at blive forført og vist rundt i Paolo Russos musikalske univers. Et univers, hvor Paolo med overskud og fantasi på både klaver og bandoneon skaber, i legende og farverig interaktion med de andre musikere, en overflod af bevægelse og liv i den musikalske fortælling, som er så kendetegnende for Paolo Russos æstetik.

Line up: Thommy Andersson, kontrabass Marcello Di Leonardo, trommer Paolo Russo, klaver, bandoneon, komposition

Om Paolo Russo

Paolo Russo blev født i Pescara, Italien i 1969. Han startede sine musikstudier hos cembalisten Chiara Tiboni og dimitterede ”Conservatorio L. D’Annunzio” i Pescara i 1993 (lærer: Rachele Marchegiani). Efterfølgende studerede han i New York hos Richie Beirach i 1995 inden han flyttede til København i 1996, hvor han studerede på Det Rytmiske Musikkonservatorium, som han dimitterede fra i 2002.

I 2001 begyndte han at spille bandoneon og opdagede en ny udtryksform, hvorpå han kunne udforske, udvikle og formidle sin musik. Han blev taget under vingen af en af verdens bedste bandoneonspillere, Néstor Marconi, som han løbende studerede med fra 2004-2013. Bandoneon anses som værende et af de sværeste instrumenter at spille, og det siges, at det tager et livslangt forløb at mestre dette særlige instrument.

Paolo Russo er en etableret musiker, som samarbejder med nogle af de mest anerkendte musikere i DK og udlandet med koncerter over hele Europa, Argentina, Uruguay, Brasilien, Japan, Færøerne, Thailand, Tanzania, Mozambique, Algeriet, Rusland, USA, Grønland og Cuba.

"Overland"(Odradek Records) er Paolos 14. udgivelse i eget navn.

PaoloRusso - OVERLAND album • studio concert (bandoneon) RUINEN

Paolo Russo - OVERLAND album • studio concert (piano) NOBIL SON E FATAL

Paolo Russo - OVERLAND album • studio concert (bandoneon) O GOLFINHO AZUL

Paolo Russo - P8 Jazz Alive 2019

Aktuelt


Dette kort dækker lokale vandrestier samt mountainbike- og kajak¬ruter i Nordsjælland.

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks største sø Arresø fra Ramløse Havn. Hver søndag 3. juli - 14. august

Kongernes Nordsjælland - Cykelkort/ Cycle map of North Sealand

PÅ PLAKATEN


Torsdag den 6. oktober kl. 17.30 – ca. 21.15 kan du komme til 2-retters middag og foredrag med den folkekære…

Mangler du inspiration til din ferie i Nordsjælland? Så gå på opdagelse i feriemagasinet MIT NORDSJÆLLAND. Are you looking for…

Både kortene og bogen er trykt på vandafvisende papir og i samme format. Bogen er forsynet med fast ryg og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.