program


Personlig udvikling og skovvandring
2

Personlig udvikling og skovvandring

Find ind til dig selv på skovvandring og genfind din styrke.
5 vandringer Lørdag den 9. januar 2021, Lørdag den 13. februar 2021, Lørdag den 13. marts 2021, Lørdag den 8. maj 2021, Lørdag den 13. juni 2021.

Personlig udvikling og skovvandring

Find ind til dig selv på skovvandring og genfind din styrke

Søger du personlig udvikling, finde nye veje eller finde dig selv i en alt for travl hverdag. Oplever du fysisk, mental eller følelsesmæssig træthed, eller måske har problemer i dine relationer til andre mennesker, kan denne vandring måske hjælpe dig.

Athena tager dig med ind i skovens klargørende og healende kraft, og guider dig igennem en healende proces på vandringen.

Athena har mange års erfaring med healing og er oprindeligt uddannet massør og zoneterapeut.


Læs mere: https://tisvildevejen.dk/vandring-med-healing/

 

Turinformation

Datoer:
Lørdag den 13. marts 2021
Lørdag den 8. maj 2021
Lørdag den 13. juni 2021

Starttidspunkt er alle dage kl. 9.30

Mødested: Vi mødes og afslutter vandreturen ved Kagerup Station.
Vandring: Arrangeret vandring inkl. guide.
Varighed: Ca. 3,5 timer.
Længde: I alt ca. 10 kilometer.
Antal deltager: Max. 6 personer.
Pris: 395 kroner pr. person.
Udbyder: Foreningen Esrum-Tisvildevejen

Praktisk

Flåter: Vi går kun på etablerede stier for at minimere kontaktmulighederne med flåter. COVID-19: Alt foregår udendørs. Der kan opretholdes god afstand og myndighedernes anbefalinger bliver selvfølgelig overholdt.

Medbring: Tøj der passer til vejret, fyldt vandflaske. toiletpapir, snacks, evt. noget varmt at drikke og hånddesinfektionsmiddel.

Spørgsmål: Du er meget velkommen til at kontakte Athena Hjorth på mobil ‪28784616 eller info@athenahealing.dk‬

Om turen

Denne vandring handler om personlig udvikling – med naturens healende kraft som en understøttende hjælp. Vi arbejder direkte og personligt med dine temaer, problematikker, historier og overbevisninger. Med forløsning af følelser og årsagen bag disse, og den frisættelse der kan ske i dig igennem det. Du får her en mulighed for, at få større indsigt i dig selv og dit sinds nuancer.

Helt konkret starter vi dagen med en samlende meditation, hvor vi kommer til stede i os selv og mærker naturens nærvær og energi. Du får herefter mulighed for at sætte ord på og lufte dine tanker og følelser omkring, hvilken problematik i dit liv, du vil arbejde med og have hjælp til. Jeg vil som clairvoyant healer, lede dig dybere ind i temaet og pege på, hvor roden skal findes i dig og dermed, hvordan den følelsesmæssige forløsning kan ske.

Herefter går vi cirka en time i stilhed for at give dig ro til at mærke ind i dit emne og indsigt i årsagen hertil. Vi samles og deler, hvor i processen du er, og jeg hjælper eventuelt yderligere til dybere forståelse og indsigt. VI går, igen i stilhed, tilbage til udgangspunkt og afslutter dagen med deling af refleksioner og oplevelser undervejs.

PÅ PLAKATEN


Taste & Run er Danmarks eneste oplevelsesløb, der meningsfuldt kombinerer motion, naturoplevelser, gourmetmad,…

Efter en lille sejltur på Danmarks smukkeste sømil tager jazzcrooner, mundtrompetist og sangskriver…

Både kortene og bogen er trykt på vandafvisende papir og i samme format.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: