program


Tegn en bog - Profeterne i Evighedsfjorden

Tegn en bog - Profeterne i Evighedsfjorden

Kom og vær med til at afprøve en kreativ aktivitet. Museet inviterer til workshop i det smukt beliggende Anneks ved Fyrgården i Hundested.

Billettyper


125.00 kr.
Billet

DatoTegn en bog - Profeterne i Evighedsfjorden

Tegn en Bog slutter af med en workshop, hvor vi tegner med inspiration fra ”Profeterne i Evighedsfjorden”.

Den norskfødte, danske forfatter, Kim Leine, vandt Nordisk Råds Litteraturpris i 2013 for netop denne roman. I motiveringen af prisen hed det bl.a. ”Kim Leines store epos, er historien om den danske præst Morten Falck, der i slutningen af 1700-tallet rejser til Grønland. Herigennem udfoldes en beretning om den danske kolonialisering som et fuldstændig forrykt og meningsløst projekt.

De danske embedsmænd forsøger at holde på magten og formerne, men plages af hjemve og resignation. Blandt grønlænderne ulmer sorgen og vreden, og nogle af dem griber kristendommen og de europæiske frihedsidéer som en inspiration til oprør mod kolonimagten.”

I løbet af eftermiddagen går workshoppen sammen med en museumsvært på besøg i Knud Rasmussens Hus, måske vi her kan finde spor, der på en eller anden led skaber forbindelse til profeterne i Evighedsfjorden eller måske får vi øje på kontraster mellem to store fortællinger? Du kan, på egen hånd, få en ekstra oplevelse ved at besøge Fyrgården, som viser fantasifulde, surrealistiske værker af den unge kunstner og børnebogsillustrator Cecilia Fiona Strandbygaard.

Dato: 25. September 2021 kl. 13.00-17.00

Pris: Kr. 125,00 excl. gebyr, incl. materialer og adgang til Knud Rasmussens Hus.

Tilmeld dig alle tre Tegn en bog arrangementer på en gang - så bliver prisen automatisk reduceret til 300 kr. ex. gebyr.

Mødested: Annekset v. Fyrgården, Fyrstien 1, 3390 Hundested

PÅ PLAKATEN


Taste & Run byder på gourmet middag som afslutning på løbet.

Oplev Fredensborg slot med den smukt anlagte Slotspark og et væld af spændende…

Her får du billetten til 3 store museumsoplevelser i Nordsjælland. Du vælger selv…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: