program


Tirsdagsbyvandring - Frederiksværks gamle kroer, hoteller & værtshuse

Tirsdagsbyvandring - Frederiksværks gamle kroer, hoteller & værtshuse

Hvilken rolle spille pensionaterne for byen? På denne tirsdags aften tager vi dig med rundt i Frederiksværk by - hvor vi fortæller historien om alle de gamle kroer, pensionater og beværtninger, som i en årrække skød op i industribyen.

Billettyper


60.00 kr.
Billet

DatoFør jernbanen kom til byen, og bilerne vandt indpas var det nødvendigt selv for almindelige handelsrejsende at overnatte.

Lige siden grundlæggelsen af Frederiks Værk har der været brug for overnatningsfaciliteter på stedet. Det være sig, når Krudtprøvekommissionen rejste hertil og blev i en hel måned, eller når generalmajor Classen fik civilt besøg. Især efter 1900 begyndte turisterne at få øje på områdets herligheder, og en række pensionater dukkede op side om side med de eksisterende hoteller. Pensionaterne kom også til at spille en rolle i takt med, at arbejdsstyrken på Stålvalseværket voksede, og mange enlige mænd havde brug for både kost og logi. Temaet for denne aftens byvandring trækker således historiske tråde ud i mange retninger.

Dato: D. 21. juli 2020 kl. 19-20.30

Pris: Kr. 60,00

Mødested: "Palæet", Torvet 1, 3300 Frederiksværk

Omviser: Museumsvært Knud Erik Jensen fra Industrimuseet Frederiks Værk

PÅ PLAKATEN


Kom til bryllupsmesse den 13.september 2020 på Marienlyst Strandhotel.

Tag på forårsvandring og bliv ført ud til de gamle kilder i GribSkov.…

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: