program


Tirsdagsbyvandringer – Industriens Vugge

Tirsdagsbyvandringer – Industriens Vugge

Frederiksværk er en stolt industriby. Nu kan du komme med på en spændende rundvisning i det centrale Frederiksværk, hvor vi fortæller om byens udvikling op gennem tiderne, om de personer der har haft betydning for byen og vi ser på de historiske bygninger undervejs.  Læs mere

Tirsdagsbyvandringer- Industriens Vugge

Byvandringerne foregår i den centrale del af den enestående industriby Frederiksværk. Her stod industriens vugge for godt 250 år siden, da man begyndte at udnytte vandkraften fra kanalen til smedehamre, valsemaskiner og krudtmøller.

På turen langs kanalerne og ad de gamle gader vil vi se på bygninger og andre kulturhistoriske levn. Undervejs fortælles også om personer, der har præget byens udvikling. Grib chancen for at få indblik i Frederiksværks spændende historie i selskab med en medarbejder fra Industrimuseet Frederiks Værk. Byvandringerne er tilrettelagt sådan, at både fastboende og turister kan have glæde af at gå med.

Dato: Tirsdag d. 7. juli 2020, kl. 19-20.30

Mødested: Palæet, Torvet 1, Frederiksværk

Pris pr. deltager: 60 kr.

Omviser: Ib Schaldemose fra Industrimuseet Frederiks Værk.

PÅ PLAKATEN


Bykort over Helsingør med seværdigheder, shopping, oplevelser, spisesteder og overnatning.

Læg julens hektiske dage bag dig, find ro og frirum til at få…

Kongernes Nordsjælland - Cykelkort/ Cycle map of North Sealand

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: