program


Tisvildevejen - Kort og Bog

Tisvildevejen - Kort og Bog

Både kortene og bogen er trykt på vandafvisende papir og i samme format. Bogen er forsynet med fast ryg og omslag.
Kortene er forsynet med tydelig angivelse af ruteforløbene, overnatningssteder og henvisninger til seværdige spots.

DatoSnør vandrestøvlerne og giv dig selv, din familie og venner en enestående vandreoplevelse på den i alt 82 km lange Pilgrimsrute Tisvildevejen gennem de smukkeste strækninger i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Ruten snor sig gennem skove, åbne landskaber, langs søer, strande og gennem landsbyer, hvor du bliver venligt modtaget og har mulighed for at overnatte.

Foreningen Tisvildevejen har udgivet 4 detaljerede vandrekort og en tilhørende bog, hvor du kan se billeder og læse om 74 udvalgte seværdige steder på ruten.

Kortene er forsynet med tydelig angivelse af ruteforløbene, overnatningssteder og henvisninger til seværdige spots. Både kortene og bogen er trykt på vandafvisende papir og i samme format. Bogen er forsynet med fast ryg og omslag.

Bogen sendes med quickpost i Danmark.

PÅ PLAKATEN


Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks største sø Arresø.
Vi sejler fra…

Her får du billetten til 3 store museumsoplevelser i Nordsjælland. Du vælger selv transportmiddel, men vi anbefaler du cykler de…

Tag med Museum Nordsjælland på byvandring i det historiske Hillerød. Museum Nordsjælland arrangerer henover sommeren og efteråret byvandringer i den…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.