program


Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal tilbragte sin ungdomstid i Helsingør. Først som ”skorpe” på Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk og siden som ung mand på et værelse hos KFUM i Helsingør by.

Rundvisning. Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal tilbragte sin ungdomstid i Helsingør. Først som ”skorpe” på Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk og siden som ung mand på et værelse hos KFUM i Helsingør by. Troels kom som 15 årig i lære på Helsingør Skibsværft og blev udlært som skibselektriker - det var en stor del af hans identitet, at han var udlært her og gennem hele livet holdt han fast i sine rødder.

På denne vandring sætter vi fokus på Troels Kløvedals ungdom i Helsingør. På hans læretid, hans kærlighedsliv, på vennerne og på de oplevelser der formede ham i Helsingør i begyndelsen og midten af 60’erne.

Pris: 80,- pr voksen inkl. entre til Værftsmuseet (billetten giver også entre til Bymuseet, Skibsklarerergaarden og Flynderupgård samme dag)
Børn og unge under 18 år gratis i følgeskab med voksen

Mødested er indgangen til Værftsmuseet

PÅ PLAKATEN


Nordsjælland er perfekt for cyklister, som vil have spændende oplevelser / North Sealand…

Bykort over Helsingør med seværdigheder, shopping, oplevelser, spisesteder og overnatning.

Bykort over Hundested-Lynæs med seværdigheder, shopping, oplevelser, spisesteder og overnatning.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: