program


Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal tilbragte sin ungdomstid i Helsingør. Først som ”skorpe” på Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk og siden som ung mand på et værelse hos KFUM i Helsingør by.

Rundvisning. Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal tilbragte sin ungdomstid i Helsingør. Først som ”skorpe” på Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk og siden som ung mand på et værelse hos KFUM i Helsingør by. Troels kom som 15 årig i lære på Helsingør Skibsværft og blev udlært som skibselektriker - det var en stor del af hans identitet, at han var udlært her og gennem hele livet holdt han fast i sine rødder.

På denne vandring sætter vi fokus på Troels Kløvedals ungdom i Helsingør. På hans læretid, hans kærlighedsliv, på vennerne og på de oplevelser der formede ham i Helsingør i begyndelsen og midten af 60’erne.

Pris: 80,- pr voksen inkl. entre til Værftsmuseet (billetten giver også entre til Bymuseet, Skibsklarerergaarden og Flynderupgård samme dag)
Børn og unge under 18 år gratis i følgeskab med voksen

Mødested er indgangen til Værftsmuseet

PÅ PLAKATEN


Kom og vær med til at afprøve en ny kreativ aktivitet. Museet inviterer…

Tag på forårsvandring og bliv ført ud til de gamle kilder i GribSkov.…

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: