program


Tunsafari med Øresundsakvariet

Tunsafari med Øresundsakvariet

Tag med Øresundsakvariet på en spændende bådsafari på Øresund og kig efter tunen, der de seneste år igen er blevet set i Øresund.

Tag med Øresundsakvariet på en spændende bådsafari på Øresund og kig efter tunen, der de seneste år igen er blevet set i Øresund.

Turen går fra Helsingør i Øresundsakvariets store gummibåd. Vi spejder efter tun, mens Øresundsakvariets formidlere fortæller om tunen og dens historie i Øresund. Vi spotter sandsynligvis også Danmarks lille hval, marsvinet, der efterhånden er blevet ret almindelig i Øresund. 

Der serveres varm kakao og kaffe ombord og der er fri entré til akvariet på dagen og dagen efter turen. 

Øresundsakvariet udleverer redningsveste og flydedragter, så man kan holde varmen. Der udleveres redningsveste inden afgang, og af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen til max. 12 passagerer. Personer under 15 år skal være ledsaget af voksne. Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turen.

Der tages forbehold for aflysning ved dårligt vejr. Skipper bestemmer om en tur aflyses eller forkortes på grund af vejret.

Priser: 410 kr

Tidspunkter: Søndag d. 1. september kl. 10-12 og kl. 13-15

Søndag d. 22. september kl. 10-12 og kl. 13-15

Vi mødes ca. 15 minutter før afgang ved akvariets hovedindgang. Skipper og bedstemand tager imod og vi går ud og tager redningsveste på og gør klar til afgang. 

Sejlturen varer ca. 1,5 time.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet kontakt venligst email: oresundsakvariet@bio.ku.dk eller telefon: 3532 1970

PÅ PLAKATEN


Bykort over Helsingør med seværdigheder, shopping, oplevelser, spisesteder og overnatning.

Tag på forårsvandring og bliv ført ud til de gamle kilder i GribSkov.…

Kom til bryllupsmesse den 13.september 2020 på Marienlyst Strandhotel.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: