program


Ture - M/S Frederikke fra Arresødal

Ture - M/S Frederikke fra Arresødal

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks største sø Arresø.
Vi sejler fra maj til september.

Kære gæster! Vær opmærksom på at der skal bæres mundbind ved sejlads med Frederikke. Mundbindet skal bæres mens man venter på at komme ombord, undervejs på sejlturen, samt når man forlader skibet. Venligst medbring mundbind til alle over 12 år. Såfremt man skulle glemme at medbringe mundbind, kan det købes.

Hvis man ønsker at opleve en uberørt og enestående natur-så tag på en sejltur med turbåden M/S Frederikke på Arresø - Danmarks største sø med et areal på næsten 41 km2.

Turen starter kl. 14.00 og varer 1 times tid. 

Turen starter fra Arresødalvej 100, 3300 Frederiksværk

Ved store børnegrupper er man selv forpligtet til at medbringe redningsveste. Det er ikke tilladt at medtage hunde på ”Frederikke.” Handikapvenligt toilet ved anløbspladsen. Besøg også den offentlige Arresødal Park overfor anløbspladsen., hvor der også er sti til fugle udkigspladsen.

Sidste mulighed for at booke via nettet er 48 timer før afgang. Derefter kan man købe billet direkte ved båden.Børn  4 - 12 år betaler for børnebillet.Børn under 4 år er gratis.Sikkerhed er vores højeste prioritet, så der er er redningsveste til voksne, børn og babyer.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet kontakt venligst email: post@msfrederikke.dk eller telefon: 3023 0685

PÅ PLAKATEN


Skiltet cykelrute fra Hundested til Helsingør langs Nordsjællands kyst.

Læg julens hektiske dage bag dig, find ro og frirum til at få…

Både kortene og bogen er trykt på vandafvisende papir og i samme format.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: