Suggestions


Nordsjælland - Cykelkort/ Cycle map of North Sealand

Nordkyststien cykelrute 47 / The North Coast Cycle Route 47

VisitNordsjælland

Skiltet cykelrute fra Hundested til Helsingør langs Nordsjællands kyst.

Feriemagasin, 4 mini guides incl. Nordsjællandskort | North Zealand holiday magazine and 4 mini guides

VisitNordsjælland

Mangler du inspiration til din ferie i Nordsjælland? Så gå på opdagelse i feriemagasinet MIT NORDSJÆLLAND

Halsninoen - Vandrerkort

VisitNordsjælland

Køb det nye vandrerkort – betal kun portoen.

Turistkort Danmark / Touristmap of Denmark

VisitNordsjælland

Turistkort over Danmark - et kort til bilture i Danmark incl. Margueritruten

Hver tirsdag-fredag i maj (fra den 14. maj)

Oplev en uberørt og enestående smuk natur - og tag på sejltur med turbåden M/S Frederikke på Danmarks største sø – Arresø. Vi sejler fra maj til september.

Kom ud og oplev den smukke Arresø med turbåden M/S Frederikke, på en helt ny måde! Deltag i denne specielle sejltur søndag den 2. juni, hvor vi vil sejle ud på Danmarks største sø og nyde den fantastiske natur omkring os.

Indbydende solskin, en afslappet søndag og en fortryllende sejltur venter på dig...Så hvorfor ikke tilbringe dagen i familiens skød på en herlig sejltur fra Arresødal til Ramløse Havn?

Oplev en uberørt og enestående smuk natur - og tag på sejltur med turbåden M/S Frederikke på Danmarks største sø – Arresø. Sejler i juni og juli også fra Ramløse Havn kl. 12.00 om søndagen.

Midsommer skal fejres på en helt speciel måde. Oplev en uberørt og enestående smuk natur - se de mange Skt. Hans bål blive tændt fra søsiden af. Sankt Hans Aften kan du tage med på sejltur med turbåden M/S Frederikke på Danmarks største sø – Arresø.

Gul&Grøn - Workshop i plantefarvning

Lomholt-Uld og Byaasgaard afholder workshop i plantefarvning. Farv på lokalt uldgarn, med de farver naturen giver på denne årstid.

Tag med på søndagsudflugt på Danmarks største sø Arresø. Få et indblik i kanalens historie og betydning for byen på gåturen fra centrum af byen, ad brede å sti gennem skoven og ud til anløbsstedet for turbåden M/S Frederikke.

Hør røverhistorier på Arresøen

"Røverhistorier på Arresøen" er en unik oplevelse, som giver dig en chance for at høre spændende historier fra fortiden om den Røde Ran og andre dramatiske begivenheder, ombord på M/S Frederikke.

Kom med på eftermiddagstur med sømandssange den 18. august 15:30 når turbåden M/S Frederikke lægger fra kaj på Danmarks største sø – Arresø.

Solnedgangstur på Arresø er noget ganske særligt. Især når himlen er skyfri og der er højt til loftet.

Blå&Brun - Workshop i plantefarvning

Lomholt-Uld og Byaasgaard afholder workshop i plantefarvning. Farv på lokalt uldgarn, med de farver naturen giver på denne årstid.

Oplev et uberørt og enestående smukt efterår på Arresø - tag med på sæsonens sidste sejlads med turbåden M/S Frederikke på Danmarks største sø – Arresø. Årets sidste tur er Løvfaldsturen.

Sandfestival

17. maj - 20. oktober 2024

Fra 17. maj til 20. oktober fylder Hundested Sandskulptur Festival endnu engang havnen i Hundested med smukke sandkunstværker formet af kunstnere fra hele verden.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.